Fedezzük fel a világot együtt

Ha érdekelnek a helyszínek, amerre már jártam, esetleg keresel menő vegán étkezési lehetőségeket a világban vagy csak elolvasnád pár kaladomat, amit megéltem az elmúlt útjaim során, akkor itt jó helyen jársz! 🙂

Felfedezni a világot, úton önmagam felé

Minden újabb kaland során egy belső útra is kelek, amelyben lehetőségem adódik jobban megismerni magam és, hogy milyen értékek alapján élem az életem, nézek a világra.

Szeretem, amikor egy helyzet elgondolkodtat és lehetőséget kapok arra, hogy megvizsgáljam az érzéseim is, ne csak a gondolataim. Ilyen volt pl. mikor Amerikában gyakoroltam a türelem és alkalmazkodás képességét, vagy Spanyolországban, ahol önkénteskedtem egy fesztiválon, hogyan is tudok helyt állni a feladataimban, illetve milyen egy napot eltölteni teljesen egyedül egy idegen városban, vagy éppen Franciaországban a kitartásról volt szerencsém filozofálni egy hegyoldal sziklaperemén megtartva magam a mélység felett, hogy mennyi akaraterő van vajon bennem, hogy végigmenjek a kijelölt úton és ne hátráljak meg vagy egyáltalán miért is indultam el arra amerre.. Ezeket a szituációkat szeretem ráhúzni a jelenlegi élethelyzetemre és párhuzamokat keresni, hogyan haladok vajon a kijelölt céljaim fele.

A Kalandok menüpontban találtok néhány almenüt, azokról a helyszínekről, amelyeken már megfordultam és tapasztalatot szereztem, gondolatokat hoztam magammal.

A Gondolatok menüpontban pedig további gondolataimról olvashattok, amik személyesen fogalmazódnak meg bennem egy-egy téma, külső inger kapcsán, utazástól függetlenül.

 

Te miért vársz, hogy elindulj?