Ismerj meg jobban

Hol kezdődött és vajon merre tart az utam, amin megindultam lelkesen és viszlek magammal Téged is!

Szia,

Ismered azt az érzést, amikor legszívesebben hátrahagynál mindent, ami a hétköznapi életed részét képzi és csak nekiindulnál a nagyvilágnak? Én elég jól ismerem.. de nem tettem meg. MÉG! Viszont arra is rájöttem, hogy egy kicsit máshogy fogom ezt az egészet csinálni.. Erre kezdtem el végezni egy kísérletet magamon, ami ha beválik akkor tovább adom!

De ki is vagyok én..?

Talán amit fontos lehet megemlíteni, hogy Dórinak hívnak és egy Budapesten élő grafikus leány vagyok a hétköznapokban. Szenvedélyem igazából a fotózás, de sok egyéb művészeti tevékenységet is kedvelek, mint a táncot vagy a zenét – szerencsére ezekbe mind belekóstolhattam és több éves tapasztalatot tudhatok magam mögött. Az ilyen alap megemlítendő dolgok mellett egyébként szerelmes vagyok az életembe minden egyes nehézségével együtt és imádom az új kihívásokat, amik által fejlődöm! Na de akkor, hogy is jön ide ez az utazgatós dolog??

Nos.. világéletemben imádtam utazni és új helyszíneket felfedezni, az utazás közben levő “szabadságérzetem” és természet szeretetem megélni. Már az egyetemen megfogalmazódott bennem, hogy én szeretnék ebbe komolyabban belemerülni, így a grafikai diplomamunkámnak egy kirándulós digitális magazint terveztem, ami munkámban összehangoltam a kirándulást, a fotózást és az írást is. Ugyanis írni is szeretek bizony.. így született meg ez a blog is, hogy általa tudjak hódolni az írás szeretetemnek is és átadjam az élményeimet, gondolataimat Neked, aki itt jársz!

Mi a célom ezzel a bloggal?

Ugye mint említettem épp egy kísérletet hajtok végre magamon, amiben nagyon hiszek, hogy sikerülhet és lelkesen, kitartóan cselekszem irányába. Mindeközben pedig szeretném megosztani az élményeimet és ezt a platformot találtam a legmegfelelőbbnek erre. Tanulni jöttem ide és a szenvedélyeimnek élni.

Örülök ha velem tartasz, rengeteg elképzelésem van bár még nem látom pontosan, hogy hol kötünk ki, de arról biztosíthatlak, hogy elképesztő izgalmas utunk lesz!